Scroll Top
Webdesign bureau, web development en zoekmachine optimalisatie

WordPress website laten maken

Wil je een WordPress website laten maken? Of zoek je een partner om je huidige WordPress website te onderhouden of updaten? Wij maken WordPress websites en webwinkels voor kleine en grote budgetten.

Wil je een WordPress website laten maken? Start hier!

Wil je een nieuwe website laten maken, of is je huidige site aan vervanging toe? Dan ben je bij Eifel IT.design in goede handen!

Wij zijn een webdesignbureau en ontwerpen, maken en optimaliseren websites en webshops in WordPress en andere populaire CMS platformen. Met meer dan 20 jaar ‘roots’ in software ontwikkeling en huisstijlmanagement, zijn we perfect in staat om creatieve, technisch hoogwaardige en visueel aantrekkelijke websites te maken.

Maar een website is natuurlijk méér dan een goed ogend design. Branding, teksten, visuals en vindbaarheid zijn minstens zo belangrijk. We werken daarom samen met reclamebureau’s, tekstschrijvers, vertalers en grafisch ontwerpers.
Samen werken we jouw idee, website of app uit tot een prachtig werkstuk. Een werkstuk dat méér bezoekers, méér conversies en méér verkoop oplevert.
Wij maken websites die werken.
Professionele website laten maken
Méér bezoekers, méér resultaat

Eifel IT.design is een full-service webdesignbureau. We ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren websites en bieden je daarnaast ondersteuning bij alle facetten van je website. We begeleiden je “van idee tot aan het live gaan” en helpen je desgewenst bij het schrijven van de teksten, het selecteren en/of produceren van visuals (foto’s, afbeeldingen, video), vertalingen en promotie.

Bij aanvang stellen we samen de doelen van je website vast. We analyseren je doelgroepen en kijken aan welke eisen je website moet voldoen. Daarna leggen we de basis voor een positieve gebruikerservaring vast in het ontwerp van de site.

Een ontwerp dat mensen ‘op’ je site houdt en zorgt voor méér bezoekers en méér resultaat.

Al onze sites zijn SEO voorbereid en dus goed vindbaar voor zoekmachines. Desgewenst kunnen we je online bereik flink vergroten en je website optimaliseren om hoger te scoren in Google, Bing en andere zoekmachines.  Je krijgt van ons tips hoe je meer bezoekers naar je site kunt trekken met de inzet van social media, PPC (AdWords) en andere (online) marketing tools.

Wat kost het om een website te laten maken?

Hoeveel het kost om een WordPress website te laten maken is niet zomaar te zeggen. Heb je bijvoorbeeld zelf al teksten geschreven of moeten deze nog worden gemaakt? Heb je al een idee over het ontwerp? Welke functies wil je in je site? Zijn er al afbeeldingen, foto’s, video’s? Deze zaken hebben allemaal invloed op de uiteindelijke prijs.

Ben je ZZP’er, kleine ondernemer of heb je een beperkt budget? Dan is het WordPress budgetpakket misschien iets voor je. Voor slechts 950,- euro krijg je een complete en professionele WordPress website van max. 5 pagina’s, inclusief een contactformulier, links naar je social media, aanmelding bij Google+Bing en uitgebreid advies/ondersteuning.

Wil je weten wat jouw WordPress website gaat kosten?
Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

Snel een offerte voor je nieuwe website?
go!

Let’s go!
Offerte voor een WordPress website laten maken? Vul hieronder je gegevens in en we nemen direct contact met je op om je nieuwe website, webwinkel of project te bespreken.

  Een website op maat voor méér succes.

  De tijd van statische, saaie ‘2D’ websites ligt ver achter ons. Bezoekers willen in deze tijd verrast worden terwijl ze een website verkennen. Van de manier waarop pagina′s zijn opgebouwd, hoe de informatie wordt aangeboden tot aan de feedback die een bezoeker krijgt bij het invullen van een contactformulier.

  We zorgen ervoor dat ze je website niet snel zullen vergeten!

  WordPress website op maat laten maken kosten, website laten bouwen

  Wil je een WordPress website laten bouwen maar heb je nog geen ontwerp?

  Laat je dan inspireren en kies uit één van de duizenden thema’s en ontwerpen die we op maat voor je aanpassen. Zie voor meer informatie bijvoorbeeld WordPress thema’s en Envato Market.

  WordPress budgetpakket voor kleine ondernemers.
  Een nieuwe website voor
  slechts 950,- euro!
  WIJ LEVEREN KWALITEIT

  Het is onze missie is om de creatieve en technische mogelijkheden van het internet optimaal voor onze klanten te benutten. Dit doen we met gebruiksvriendelijke, innovatieve en up-to-date oplossingen.

  De websites die wij maken zijn technisch goed ontworpen. Ze zijn gemakkelijk zelf te onderhouden, ze zijn beveiligd, ze zijn goed vindbaar in zoekmachines, ze voldoen aan de AVG privacywetgeving, ze zijn op ieder apparaat te gebruiken (pc, mobiel, pad) én ze zijn 100% getest voordat ze in productie gaan.

  Integratie
  Integreer je website je met social media accounts, back-end systemen, processen, API’s en online services.
  Performance
  Een snelle website scoort beter in Google en zorgt voor méér bezoekers die langer op je site blijven.
  Responsive
  Onze websites zijn responsive en dus bruikbaar op desktop PCs, laptops, tablets en mobiele telefoons.
  AVG
  We zorgen ervoor dat je website voldoet aan de wetgeving en in het bijzonder de AVG privacywetgeving.
  Meertalig
  We kunnen je website in meerdere talen opleveren. Desgewenst helpen we bij het vertalen van de content.
  Beveiliging
  Beveiliging tegen brute force attacks, malware scanner, realtime firewall en login security (CAPTCHA, 2FA).
  Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op!
  VEELGESTELDE VRAGEN.

  De prijs van een website hangt af van verschillende factoren. Lever je bijvoorbeeld zelf de teksten voor je site aan? Is er al een ontwerp of schets gemaakt? Heb je specifieke functies voor je website in gedachten? Is er al beeldmateriaal? Enzovoorts.

  Voor een ‘kleine’ WordPress website zonder al te veel poespas ligt de prijs om en nabij de 1500 euro. Maar wil je een uitgebreidere website, een webwinkel of een website met video en animaties, dan zullen de kosten voor je site hoger liggen.

  Wil je een website gebaseerd op een ander platform, bijvoorbeeld Joomla, Drupal of Visual Studio, ook dan zullen de kosten hoger zijn

  Wil je weten wat jouw website gaat kosten? Neem dan contact met ons op voor een offerte.

  Een website op maat kan een grote investering zijn en niet iedereen heeft daar het budget voor. We bieden daarom een WordPress budgetpakket waarmee je voor 950,- euro een professionele WordPress website hebt.
  Je krijgt voor dit bedrag een website van max. 5 pagina’s, een contactformulier, aanmelding bij Google + Bing, beveiliging en uitgebreide ondersteuning/advies.

  Gemiddeld duurt het ontwerpen en ontwikkelen van een internetsite 6 tot 8 weken.
  Het tempo van de ontwikkeling wordt mede door de klant bepaald. Hoeveel input kun je leveren tijdens de beginfase? Zijn er al gevorderde ideeen over het ontwerp, afbeeldingen en teksten? Hoe is de beschikbaarheid voor feedback tijdens de ontwerp- en ontwikkelfase? Dit heeft allemaal invloed op de uiteindelijke doorlooptijd. De functionaliteit van de site speelt natuurlijk ook een rol – het ontwikkelen van complexere websites zullen kost meer tijd.

  Een website laten bouwen vergt tijd, focus en inspanning van beide kanten.
  Hoe moet de website eruit zien? Wat wil je met je website uitstralen? Welk verhaal wil je je bezoekers vertellen? Schrijf je zelf de teksten of doen wij dat? Het zijn zomaar een paar vragen waarmee je te maken krijgt als je een website laat bouwen.

  Als je hier geen ervaring mee hebt, geen probleem! We begeleiden je gedurende het hele proces en bieden ondersteuning op maat daar waar nodig.

  Meer informatie over onze aanpak vind je hier.

  Ja, we kunnen je helpen bij het schrijven en/of redigeren van de webteksten. Maar … meestal schrijft de klant zelf de tekst. Je bent immers zelf de expert, dus het is het meestal het beste als de webteksten (of in ieder geval de basis daarvan) door de klant worden geschreven. We begeleiden je in dit proces daar waar je dat nodig hebt.

  Wil je een meertalige website? Dan kunnen we je tevens ondersteunen bij het vertalen van de content.

  Ja, je kunt je WordPress website na oplevering zelf onderhouden. Er kunnen afspraken “op maat” worden gemaakt over het onderhoud. We kunnen bijvoorbeeld afspreken dat klein onderhoud aan de inhoud door jouzelf wordt uitgevoerd en beheer (beveiliging, updates, enz.) door ons. Het is natuurlijk ook mogelijk om al het onderhoud zelf te doen, zonder daarbij afhankelijk te zijn.

  Ja. Afhankelijk van de kwaliteit én het platform waarop je huidige website draait, kunnen we het onderhoud overnemen. Desgewenst updaten we de website met nieuwe tekst en grafische content.

  WAAROm voor EIFEL IT.DESIGN KIEZEN?
  Wij ontwerpen en bouwen duidelijke, overzichtelijke en technisch goed werkende websites, geoptimaliseerd voor jouw doelstellingen. We hebben creativiteit én technische kennis in huis en werken samen met specialisten.
  • Professionele aanpak, heldere afspraken en directe service
  • Full-service door samenwerking met specialisten
  • Oplossingen voor ieder budget

  Wil je weten wat jouw WordPress website gaat kosten?

  Neem dan contact met ons op voor een offerte. Je kunt ons bereiken via email, telefoon en WhatsApp (klik op “heb je een vraag” rechtsonderin het scherm).

  PORTFOLIO
  In de korte tijd van ons bestaan (Eifel IT.design is in 2019 opgericht) hebben we alvast de volgende projecten opgeleverd.
  Privacyvoorkeuren
  Wanneer je deze website bezoekt, kan deze informatie van bepaalde services via je browser opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kun je je privacyvoorkeuren wijzigen.