Scroll Top
Webdesign bureau, web development en zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie.

Wil je hoger in google komen en beter gevonden worden door potentiële klanten? Zoekmachine optimalisatie is het antwoord!
Hoe kom ik hoger in Google?

Je hebt een prachtige website laten maken, maar je hebt weinig tot geen bezoekers. Veel websites kampen met dit probleem. Sterker nog, maar liefst 70% van alle websites is niet of slecht vindbaar in de voornaamste zoekmachines (Google, Bing, Yahoo).

Om je ‘online’ bereik en success te vergroten, moet je website zichtbaar zijn in zoekmachines én hoog genoeg scoren op zoekwoorden die jouw (potentiële) klanten gebruiken. Verkoop je bijvoorbeeld fietsen, dan wil je gevonden worden op ‘ik zoek een damesfiets’, maar ook op ‘Gazelle stadsfiets’ en ‘groene fietsbel’. Ben je goed vindbaar, dan krijg je (veel meer) bezoekers op je website.

Maar goed vindbaar zijn is niet het hele verhaal. Want een bezoeker op je site is mooi, maar een bezoeker die een fiets (of fietsbel) bij je koopt is nog veel mooier!

Hoe je dat bereikt?
Daar weten wij alles van!

HOGER SCOREN IN GOOGLE.

Hoger scoren in zoekmachines is makkelijker gezegd dan gedaan. Er zijn heel wat voorwaarden waaraan je site moet voldoen, voordat je een hoge positie kunt bemachtigen.

Je website moet technisch goed in orde zijn, zodat zoekmachines de site kunnen lezen en ‘begrijpen’ waar deze over gaat. Je website moet ‘responsive’ en snel zijn. Verder zijn goed geoptimaliseerde content (webteksten) en ‘link building’ dé sleutels om je website hoog in de zoekresultaten te krijgen.

Zoekmachine optimalisatie is een marathon en geen 100 meter sprint. Het duurt enkele weken en soms zelfs maanden voordat een website enigszins is ‘gesettled’ in de zoekresultaten. In deze periode vindt er geregeld bijsturing plaats om de positionering verder te verbeteren.

Website optimalisatie is maatwerk. En kostbaar. Immers – iedereen wil op nummer één staan, maar er is slechts 1 eerste plaats. Toch is ook met een kleine investering vaak al een mooi resultaat te behalen!

Wil je weten wat we voor jouw website kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op.

Laat ook jouw site hoger scoren in Google!

méér conversies. Méér resultaat.

Nadat je website is geoptimaliseerd op de voor jou relevante zoekwoorden en ‘live’ is gegaan, starten we met de analyse en verdere optimalisatie.

We meten het gedrag van bezoekers op je site en ontdekken zo welke pagina’s, onderwerpen of producten goed presteren en welke juist niet. We meten welke zoekwoorden het meest succesvol zijn en leiden tot conversie (verkoop).

Bijvoorbeeld, de zoekterm ‘nieuwe fiets kopen’ zal waarschijnlijk meer verkoop opleveren dan ‘hoe vervang ik de band van een fiets’.

Met voortdurende aandacht, testen en bijsturing optimaliseren we stap voor stap het resultaat: méér bezoekers, méér conversies en méér resultaat.

En zo maken we jouw website de best presterende medewerker!

WordPress budgetpakket voor kleine ondernemers.
Een nieuwe website voor
slechts 950,- euro!

waarom je website optimaliseren?

Vandaag de dag zoeken we met z’n allen steeds vaker naar producten en informatie via het internet. Wie potentiële klanten wil bereiken doet er dus goed aan om zijn website hoog te laten scoren bij zoekmachines als Google.

En gelukkig kan dat met zoekmachine optimalisatie.
Wat zijn de voordelen?

  • Je website wordt beter vindbaar voor potentiële klanten,
  • Je krijgt meer bezoekers op je site,
  • Je investering is duurzaam,
  • SEO versterkt je andere marketingmiddelen,
  • Het effect is goed meetbaar.

Heb je een zoekmachine optimalisatie specialist nodig?
Neem dan contact met ons op.

Privacyvoorkeuren
Wanneer je deze website bezoekt, kan deze informatie van bepaalde services via je browser opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kun je je privacyvoorkeuren wijzigen.