Scroll Top
Webdesign bureau, web development en zoekmachine optimalisatie
LATEN WE
KENNIS MAKEN.
Laten we kennismaken en ontdekken hoe we jouw website, webshop en succes naar een hoger niveau kunnen tillen. Bel, email of stuur een bericht en we nemen direct contact met je op.

  contactgegevens
  Eifel IT.design is gevestigd in Rocherath, gelegen tussen de Duitse Eifel en de Belgische Hoge Venen. Ongeveer 90km van Maastricht.
  ONS ADRES:
  Am Kornhof 5, 4761 Rocherath, België
  telefoon:
  +31 6 17510195
  e-mail adress:
  openingstijden:
  Maandag t/m vrijdag : 9:00 – 18:00
  VEELGESTELDE VRAGEN.

  Heb je geen ervaring met het laten maken van een website? Geen probleem. We ondersteunen en begeleiden je gedurende het hele proces – planning, ontwerpen, mediaselectie, content, techniek en website optimalisatie.

  Meer informatie over onze aanpak vind je hier.

  De kosten van een website kunnen sterk variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren. Lever je bijvoorbeeld zelf de content aan? Is er een ontwerp of moet deze nog worden gemaakt? Heb je specifieke functionaliteiten nodig? Enzovoorts.

  Een investering voor een ‘kleine’ bedrijfswebsite zonder poespas begint in het bereik van EUR 1.500,-. Maar wil je een uitgebreidere website met bijvoorbeeld productverkoop of indrukwekkende animaties, dan zal de investering hoger liggen.

  Let op: speciaal voor kleine ondernemers hebben we het WordPress budgetpakket. Een complete WordPress website voor slechts 950,-

  Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op om je project te bespreken.

  Gemiddeld duurt het ontwerpen en ontwikkelen van een website zes tot acht weken. Maar het tempo van een project wordt mede door de klant bepaald. Hoeveel input kun je leveren tijdens de beginfase, de beschikbaarheid voor feedback, hoe snel zijn de inhoud en basismaterialen beschikbaar – dit alles heeft invloed op de doorlooptijd. De functionaliteit speelt natuurlijk ook een rol – het ontwikkelen van complexere websites zullen kost meer tijd.

  Ja. Afhankelijk van de kwaliteit van de huidige website kunnen we het onderhoud van je website overnemen. Desgewenst ‘frissen’ we de site op met nieuwe tekst en grafische content.

  Nee, wij hosten geen websites. We kunnen je echter wel helpen met het selecteren van de juiste hosting partner en het inrichten van je domein(en).

  Meestal schrijft de klant zelf de content (webteksten). Je bent immers zelf de expert, dus het is meestal het beste als de tekst van jou afkomstig is. Desgewenst begeleiden we je in dit proces, of zetten een tekstschrijver in en helpen we je om de content ‘zoekmachine vriendelijk’ te maken.
  Is er vertaling nodig? Ook hierbij kunnen we je ondersteunen.

  Ja. We helpen je bij het vinden van relevante stockfoto’s op sites zoals bigstock.com, envato market en unsplash.com. Door samenwerking met fotografen en videografen kunnen we tevens op maat gemaakte foto’s en video’s voor je website (laten) maken.

  Ja. Afhankelijk van het platform waarin je website wordt ontwikkeld kunnen er afspraken worden gemaakt over het onderhoud. We kunnen bijvoorbeeld afspreken dat (klein) onderhoud aan de content door jouzelf wordt uitgevoerd en groter onderhoud door ons. Het is tevens mogelijk om al het onderhoud zelf te doen, zonder dat je daarbij afhankelijk bent.

  Een website op maat kan een grote investering zijn en niet iedereen heeft daar het budget voor. We bieden een WordPress budgetpakket waarmee je voor 950,- euro een mooie website hebt.

  Ja. Wij werken onder normale omstandigheden al (voornamelijk) op afstand – en als gevolg van de COVID-19 pandemie werken we momenteel uitsluitend op afstand.

  HET LAATSTE NIEUWS OVER Webdesign.
  tips, trends en achtergronden.

  Privacyvoorkeuren
  Wanneer je deze website bezoekt, kan deze informatie van bepaalde services via je browser opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kun je je privacyvoorkeuren wijzigen.