Scroll Top
Webdesign bureau, web development en zoekmachine optimalisatie

Nieuwe website laten maken?Webdesign bureau Eifel IT-design

Heb je een nieuwe website nodig, of is je website aan vervanging toe? Wij bouwen websites voor kleine en grote bedrijven uit alle branches. Van een eenvoudige bedrijfswebsite tot uitgebreide webshops en portals.

Wil je een nieuwe site laten bouwen/maken?

Is je huidige site aan vervanging toe en wil je een nieuwe website laten bouwen? Dan ben je bij ons op het juiste adres!

Wij ontwerpen, programmeren en optimaliseren websites, webwinkels en applicatie front-ends in WordPress, Drupal, Joomla en Microsoft.NET. Met meer dan 20 jaar ‘roots’ in software ontwikkeling en huisstijlmanagement, zijn we perfect in staat om creatieve, visueel aantrekkelijke en technisch hoogwaardige websites te maken.

Maar een website is natuurlijk méér dan een goed ogend plaatje.
De bediening, teksten, afbeeldingen en vindbaarheid zijn minstens zo belangrijk. We werken daarom samen met specialisten zoals tekstschrijvers, reclamebureau’s, grafisch ontwerpers en vertalers.
Samen werken we jouw idee, website of app uit tot een prachtig werkstuk. Een werkstuk dat méér bezoekers, méér conversies en méér verkoop oplevert.
Wij bouwen websites die werken.
Professionele website laten maken
Méér bezoekers, méér resultaat

We bieden ondersteuning bij alle facetten van je website en begeleiden je vanaf het 1ste idee tot aan het live gaan van je site. We helpen desgewenst bij het schrijven en vertalen van teksten, het maken en/of kiezen van visuals (foto’s, afbeeldingen), de marketing, enzovoort.

We stellen de doelen van je website vast, analyseren je doelgroepen en kijken aan welke eisen en verwachtingen je website moet voldoen. Daarna leggen we de basis voor een positieve gebruikerservaring vast in het ontwerp. Een ontwerp dat mensen ‘op’ je site houdt en zorgt voor méér resultaat.

De websites die wij leveren zijn SEO (zoekmachine) voorbereid. We kunnen je helpen om je bereik te vergroten door optimalisatie van je website en webteksten.  Verder geven we je tips hoe je meer bezoekers naar je website kunt trekken met de inzet van social media platforms, pay-per-click systemen en andere (online) marketing tools.

Wat kost het bouwen van een site?

De prijs die je voor een website betaalt hangt af van wat je wilt, en wat je al ‘hebt’. Heb je bijvoorbeeld zelf al teksten geschreven of moeten deze nog worden gemaakt? Welke functionaliteit heb je nodig? Is je site meertalig? Zijn er al visuals? Heb je hulp nodig om meer bezoekers naar je site te trekken? Dit heeft allemaal invloed op de prijs.

Speciaal voor kleine ondernemers (en beperkte budgetten) hebben we het WordPress budgetpakket. Een mooie, complete website voor maar 950,- euro. De website is maximaal 5 pagina’s, inclusief een contactformulier, links naar je social media, aanmelding bij Google+Bing en uitgebreid advies/ondersteuning. Maatwerk (bijv. een extra pagina) is mogelijk voor minimale kosten.

Wil je de prijs van jouw website weten?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of een offerte.

Snel een offerte voor je nieuwe site?
go!

Let’s go!
Noteer hieronder je gegevens dan we nemen contact met je op om je nieuwe website, webshop of project te bespreken.

  Een website OP MAAT

  De tijd van saaie, statische websites ligt ver achter ons. Gebruikers willen in deze tijd verrast worden terwijl ze een website ontdekken. Van de manier waarop pagina′s én je verhaal zijn opgebouwd tot aan de feedback die gebruikers krijgen bij het invullen van je contactformulier. We zorgen ervoor dat ze je website niet snel zullen vergeten.

  Nieuwe website laten maken

  Wil je een website laten maken maar heb je nog geen idee hoe de site eruit moet komen te zien? Kijk dan eens op WordPress thema’s en Envato Market en laat je inspireren door de duizenden ontwerpen die we op maat voor je aanpassen.

  WordPress budgetpakket
  Een nieuwe website laten bouwen voor
  € 950,-

  WIJ LEVEREN KWALITEIT

  Het is onze missie is om de technische mogelijkheden van het web optimaal voor je te benutten. Dit doen we met gebruiksvriendelijke, innovatieve en up-to-date oplossingen.

  Wij maken technisch goed ontworpen websites. Ze zijn gemakkelijk zélf te onderhouden, ze zijn beveiligd, ze zijn goed vindbaar in belangrijke zoekmachines, ze voldoen aan de GDPR privacywetgeving, ze zijn op ieder apparaat te gebruiken (mobiele telefoon, PC, iPad) én ze zijn uitvoerig getest voordat ze in productie gaan.

  Integratie
  Integreer je website je met social media accounts, back-end systemen, processen, API’s en online services.
  Performance
  Een snelle website scoort beter in Google en zorgt voor méér bezoekers die langer op je site blijven.
  Responsive
  Onze websites zijn responsive en dus bruikbaar op desktop PCs, laptops, tablets en mobiele telefoons.
  AVG
  We zorgen ervoor dat je website voldoet aan de wetgeving en in het bijzonder de AVG privacywetgeving.
  Meertalig
  We kunnen je website in meerdere talen opleveren. Desgewenst helpen we bij het vertalen van de content.
  Beveiliging
  Beveiliging tegen brute force attacks, malware scanner, realtime firewall en login security (CAPTCHA, 2FA).
  Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op!
  VEELGESTELDE VRAGEN.

  Dat hangt helemaal af van je wensen. Wil je een kleine site met een paar pagina’s, dan is de prijs vanzelfsprekend lager dan wanneer je een webshop nodig hebt. Een kleine website met wat basisfuncties en 8-10 pagina’s kost ongeveer 1.500,- euro.

  Wil je wat jouw website gaat kosten? Neem dan contact met ons op.

  Een website laten maken kan een behoorlijke investering zijn. En niet iedereen heeft daar budget voor.

  Ben je op zoek naar een betaalbare (goedkope) website, maar wil je geen concessies doen op de uitstraling? Dat kan met het WordPress budgetpakket. Een prachtige, professionele website voor 950,- euro!
  Je krijgt voor dit bedrag een site van maximaal 5 pagina’s, een contactformulier, aanmelding bij zoekmachines en natuurlijk advies + ondersteuning.

  Onze ervaring is dat het maken van een website ongeveer 6 tot 8 weken duurt. Als je al teksten en afbeeldingen voor je website hebt, dan zal de doorlooptijd kort zijn. Wil je echter een site met veel pagina’s of een webwinkel, dan zal de doorlooptijd vanzelfsprekend langer zijn.

  Een website ontwerpen/bouwen vergt focus en inspanning van beide kanten. Heb je al een ontwerp in gedachten? Wat wil je uitstralen, welke boodschap wil je vertellen? Allemaal punten waarover je moet nadenken als je online succesvol wilt zijn.
  Heb je hier geen ervaring mee? Geen probleem. We kunnen bij alle facetten (schrijven, ontwerpen, vertalen, enz.) ondersteunen.

  Meer informatie over onze aanpak vind je hier.

  Je website laten ontwerpen, hoe gaat dat?

  We verkennen samen de ideëen over hoe de site eruit moet komen te zien. Welk beeld wil je met de website uitstralen? Wat is de doelgroep? Wat is het doel van de website (bijv. productverkoop, evenent site, zakelijk, enz.)? Is er al tekst en beeldmateriaal?

  Als duidelijk is wat de wensen zijn, gaan we aan de slag met het uitwerken van een concept. Dit doen we meestal met bestaande thema’s, maar de website kan ook volledig op maat worden gemaakt.

  Er wordt daarna stap-voor-stap op basis van voortschrijdend inzicht toegewerkt naar het eindresultaat.

  Meestal schrijft de klant zelf de content (webteksten). Je bent immers zelf de expert, dus het is meestal het beste als de tekst (of in ieder geval de basis daarvan) van jou afkomstig is. We begeleiden je in dit proces waar nodig.
  Wil je een meertalige website? Dan kunnen we je tevens ondersteunen bij het vertalen van de content.

  Ja. Nadat je site live is kun je het (kleine) onderhoud zoals tekstuele wijzigingen, maar ook het updaten van plug-ins zelf uitvoeren.

  Ja, wij nemen graag je huidige (WordPress) website in onderhoud.

  WAAROM VOOR ONS KIEZEN?
  We ontwerpen en bouwen duidelijke, overzichtelijke en technisch goed werkende websites, geoptimaliseerd voor jouw doelstellingen. We hebben technische kennis én creativiteit in huis en werken samen met specialisten.
  • Je mag van ons een professionele aanpak verwachten,
  • Heldere (prijs)afspraken,
  • Prettig persoonlijk contact,
  • Samenwerking met specialisten,
  • We hebben oplossingen voor (bijna) ieder budget.

  Wil je weten wat jouw website gaat kosten?

  Neem dan contact met ons op voor een offerte. Wij zijn bereikbaar via email, telefoon en WhatsApp (klik hiervoor op “heb je een vraag” rechtsonderin het scherm).

  PORTFOLIO
  In de korte tijd van ons bestaan (Eifel IT.design is in 2019 opgericht) hebben we alvast de volgende projecten opgeleverd.
  Privacyvoorkeuren
  Wanneer je deze website bezoekt, kan deze informatie van bepaalde services via je browser opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kun je je privacyvoorkeuren wijzigen.