Scroll Top
Webdesign bureau, web development en zoekmachine optimalisatie

Wil je een professionele website laten maken

Heb je een nieuwe website nodig? Wij bouwen professionele websites en webshops in WordPress, Drupal en Joomla!

Wil je een professionele website laten maken?

Wil je een nieuwe website laten bouwen, of is je huidige site toe aan vervanging? Dan ben je hier op de juiste plek!

Wij zijn een full-service webdesignbureau en ontwerpen, maken en optimaliseren websites en webshops in onder meer WordPress, Joomla! en MS Visual Studio. Met meer dan 20 jaar ‘roots’ in softwareontwikkeling en huisstijlbeheer, zijn we perfect in staat om technisch hoogwaardige, creatieve en visueel aantrekkelijke websites te maken.

Maar een website is natuurlijk méér dan een goed ogend design. Branding, teksten, visuals en vindbaarheid zijn minstens zo belangrijk. We werken daarom samen met reclamebureau’s, grafisch ontwerpers, tekstschrijvers en vertalers.
Samen werken we jouw idee  uit tot een prachtige website. Een website die méér bezoekers, méér conversies en méér verkoop oplevert.
Wij maken websites die werken.
Professionele website laten maken
Méér bezoekers, méér resultaat

Eifel IT.design is een full-service webdesignbureau. Naast het bouwen en optimaliseren van websites en applicatie front-ends, bieden we hulp op alle fronten. We begeleiden je van het allereerste idee tot aan het ‘live’ gaan van je site. We helpen je bij het schrijven van de webteksten,  vertalingen, beeldmateriaal en promotie. Maar ook bij het inrichten van de web hosting, email, backups, enzovoorts.

Samen stellen we de doelen van je website vast. We analyseren de doelgroepen en kijken aan welke eisen je website moet voldoen. Daarna leggen we de basis voor een positieve gebruikerservaring vast in het ontwerp. Een ontwerp dat mensen ‘op’ je site houdt en zorgt voor méér resultaat.

De websites die wij maken zijn SEO-voorbereid en dus goed lees- en vindbaar voor zoekmachines. We kunnen je helpen om je bereik te vergroten en nóg hoger in Google en Bing te komen. Verder geven we je tips om meer bezoekers naar je site te trekken met behulp van social media campagnes, PPC (AdWords) en andere marketing tools.

Hoeveel kost een nieuwe website?

Wat een website gaat kosten is niet zomaar op voorhand te zeggen en hangt af van meerdere factoren. Heb je bijvoorbeeld al teksten voor je website? Is er al een ontwerp? Is je publiek meertalig? Wil je beter gevonden worden in Google? Al deze zaken hebben invloed op de uiteindelijke kosten.

Ben je ZZP’er, heb je een kleine site nodig of heb je een beperkt budget? Dan is het WordPress budgetpakket misschien iets voor je. Voor slechts 950,- euro krijg je een website van maximaal 5 pag’s, inclusief contactformulier, links naar je social media, aanmelding bij Google+Bing en uitgebreid advies/ondersteuning.

Wil je weten wat jouw website gaat kosten?
Vraag dan een offerte aan.

Wil je snel een offerte voor je website?
go!

Let’s go!
Voer hieronder je naam, email en eventuele URL van je huidige site in. 

  Een professionele website voor méér succes.

  Van een website mag je tegenwoordig wat verwachten. Waar je nog niet zolang geleden kon volstaan met een ‘saaie’ statische website, willen de gebruikers van nu worden verrast worden. Van de manier waarop je pagina′s zijn opgebouwd tot aan de feedback die zij krijgen bij het invullen van een formulier of call-to-action.

  We zorgen ervoor dat ze je site niet snel vergeten!

  Wordpress internetsite laten bouwen

  Als je nog geen ontwerp voor je website in gedachten hebt, laat je dan inspireren door de duizenden ontwerpen op WordPress website thema’s en Envato Market Webdesign. We passen deze ontwerpen op maat voor je aan.

  WordPress budgetpakket voor kleine ondernemers.
  Een nieuwe website voor
  slechts 950,- euro!
  wij leveren kwaliteit

  Het is onze missie om de technische mogelijkheden van het web zo goed mogelijk voor je te benutten. Dit doen we met innovatieve, gebruiksvriendelijke en up-to-date oplossingen.

  Wij maken technisch perfecte websites. Onze websites zijn voorzien van beveiliging, ze zijn SEO voorbereid, ze zijn gemakkelijk zelf te onderhouden, ze voldoen aan de GDPR (privacywetgeving), ze zijn responsive (je kunt ze op ieder apparaat te gebruiken) én ze zijn 100% getest voordat ze live gaan.

  Integratie
  Integreer je website je met social media accounts, back-end systemen, processen, API’s en online services.
  Performance
  Een snelle website scoort beter in Google en zorgt voor méér bezoekers die langer op je site blijven.
  Responsive
  Onze websites zijn responsive en dus bruikbaar op desktop PCs, laptops, tablets en mobiele telefoons.
  AVG
  We zorgen ervoor dat je website voldoet aan de wetgeving en in het bijzonder de AVG privacywetgeving.
  Meertalig
  We kunnen je website in meerdere talen opleveren. Desgewenst helpen we bij het vertalen van de content.
  Beveiliging
  Beveiliging tegen brute force attacks, malware scanner, realtime firewall en login security (CAPTCHA, 2FA).
  Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op!
  VEELGESTELDE VRAGEN.

  De prijs voor een website hangt af van meerdere factoren. De omvang (aantal pagina’s), functionaliteit, complexiteit van het ontwerp, en hoeveelheid content bepalen in hoofdzaak de kosten. Daarnaast is van belang wat je zelf kunt aanleveren. Schrijf je bijvoorbeeld zelf de content (websteksten) en lever je afbeeldingen aan, dan zullen de kosten lager liggen.

  De prijs voor een kleine (bedrijfs)website ligt rond de 1.500,- euro. Maar wil je bijvoorbeeld een webshop of een site met veel pagina’s, dan zullen de kosten hoger liggen.

  Wil je weten wat jouw website gaat kosten? Neem dan contact met ons op.

  Een website op maat kan een grote investering zijn. We bieden daarom een WordPress budgetpakket waarmee je voor 950,- euro een complete website hebt – inclusief ontwerp.
  Je krijgt voor dit bedrag een website van max. 5 pagina’s, met een contactformulier, aanmelding bij Google + Bing, begeleiding en advies.

  De doorlooptijd voor het ontwerpen en maken van een website is gemiddeld zo’n 6 tot 8 weken. De doorlooptijd wordt mede door de klant bepaald. Heb je bijvoorbeeld al teksten en beeldmateriaal, dan zal het proces sneller verlopen. Wil je een webshop of een nwebsite met een complex ontwerp, dan zal de doorlooptijd langer zijn.

  We maken bij aanvang van ieder traject duidelijke afspraken over doorlooptijd en oplevering.

  Een website bouwen vergt focus en inspanning van beide kanten.
  Hoe moet de website eruit zien? Wat wil je je bezoekers vertellen? Wie schrijft de teksten? Het zijn zomaar een paar vragen waarmee je te maken krijgt als je een website laat bouwen.
  Heb je hier geen ervaring mee? Geen probleem. We ondersteunen en begeleiden je gedurende het hele proces van planning, ontwerpen, mediaselectie, content en techniek.

  Wij ontwikkelen vrijwel alle websites in WordPress. Een website in WordPress laten maken heeft veel voordelen. WordPress is Open Source, het is het meest gebruikte CMS platform en niet voor niets!

  Meer informatie over onze aanpak vind je hier.

  Ja, we kunnen je helpen met het schrijven van de webteksten. Bij voorkeur schrijf je zelf de basistekst. Je bent immers zelf de specialist op jouw gebied.
  Wil je een meertalige website? Dan kunnen we je ook hierbij helpen.

  Ja, je kunt je website zelf onderhouden. Afhankelijk van het platform waarin je website wordt ontwikkeld kunnen er afspraken worden gemaakt over het onderhoud. We kunnen bijv. afspreken dat klein onderhoud aan de content door jouzelf wordt uitgevoerd en groter onderhoud door ons. Het is natuurlijk ook mogelijk om al het onderhoud zelf te doen, zonder daarbij afhankelijk te zijn.

  Ja. Afhankelijk van de kwaliteit van je huidige website en het platform waarin deze is ontwikkeld, kunnen we het onderhoud van je website overnemen. Desgewenst ‘frissen’ we de site op met nieuwe tekst en grafische content.

  WAAROM VOOR ONS KIEZEN?
  Wij leveren duidelijke, overzichtelijke en technisch goed werkende websites, geoptimaliseerd voor jouw doelgroepen en doelstellingen. We hebben technische kennis én creativiteit in huis en werken samen met specialisten.
  • Heldere afspraken,
  • Snelle service,
  • Persoonlijk contact,
  • Van alle markten thuis,
  • Oplossingen voor (bijna) ieder budget.

  Wil je weten wat jouw website gaat kosten?

  Neem dan contact met ons op voor een offerte. Wij zijn bereikbaar via email, telefoon en WhatsApp (klik hiervoor op “heb je een vraag” rechtsonderin het scherm).

  PORTFOLIO
  In de korte tijd van ons bestaan (Eifel IT.design is in 2019 opgericht) hebben we alvast de volgende projecten opgeleverd.
  Privacyvoorkeuren
  Wanneer je deze website bezoekt, kan deze informatie van bepaalde services via je browser opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kun je je privacyvoorkeuren wijzigen.