Scroll Top
Webdesign bureau, web development en zoekmachine optimalisatie

Webshop of website laten bouwen

Heb je een nieuwe website nodig? Dan ben je bij Eifel IT.design op de juiste plek. Wij bouwen kleine en grote websites en webshops in WordPress en andere populaire systemen.

Wil je een (WordPress) webshop of website laten bouwen?

Ben je op zoek naar een bureau of partner om een nieuwe (WordPress) website of webshop te laten maken? Dan ben je Eifel IT.design op het juiste adres.

Wij zijn een full-service webdesign-bureau en ontwerpen, bouwen en optimaliseren websites en webshops in WordPress, Joomla en Drupal. Met meer dan twintig jaar ervaring in software development, interface design en huisstijlmanagement, zijn we perfect in staat om visueel aantrekkelijke, technisch hoogwaardige en creatieve websites en webshops te maken.

Maar een website is natuurlijk méér dan een goed ogend plaatje. Branding, teksten, afbeeldingen en vindbaarheid zijn minstens zo belangrijk. We werken daarom samen met reclamebureau’s, grafisch ontwerpers, tekstschrijvers en vertalers.
Samen werken we jouw idee, website of webwinkel uit tot een prachtig werkstuk. Een werkstuk dat méér bezoekers, méér conversies en méér verkoop oplevert.
Wij maken websites die werken.
Professionele website laten maken
Méér bezoekers, méér resultaat

Naast het ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van websites, bieden we ondersteuning bij alle facetten die komen kijken bij het maken van een website. We begeleiden je vanaf de eerste ‘schets’ tot aan het live gaan. We helpen je bij het het schrijven van de web teksten, het selecteren en produceren van de visuals (afbeeldingen, video), het ontwerp, vertalingen, promotie, enzovoort.

Samen stellen we de doelen van je site vast, analyseren je doelgroepen en kijken aan welke eisen je website of webwinkel moet voldoen. Daarna leggen we de basis voor een positieve gebruikerservaring vast in het ontwerp. Een ontwerp dat mensen ‘op’ je site houdt en zorgt voor méér resultaat en méér verkoop.

Wil je je bereik vergroten en beter gevonden worden door potentiële klanten?

Al onze websites zijn SEO-voorbereid en dus goed lees- en vindbaar voor zoekmachines. We kunnen je helpen om nóg hoger in Google en Bing te komen en je zichtbaarheid online te vergroten. Verder krijg je van ons tips en laten we je zien hoe je meer bezoekers naar je site kunt trekken met behulp van social media, Pay Per Click systemen (AdWords) en andere marketing tools.

Wat kost een website of webshop?

Wat een website kost is niet zomaar te zeggen en hangt af van diverse factoren. Moet er bijvoorbeeld nog een ontwerp worden gemaakt of heb je al een ontwerp? Schrijf je zelf de webteksten of doen wij dat? Zijn er al visuals (foto’s, afbeeldingen)?
Al deze en andere zaken hebben invloed op de uiteindelijke prijs van de website.

Heb je een beperkt budget en ben je op zoek naar een betaalbare of goedkope website? Dan is het WordPress budgetpakket misschien iets voor je. Het budgetpakket bestaat uit een website van max. 5 pagina’s, een contactformulier, koppeling met je social media, aanmelding bij Google+Bing en uitgebreid advies + ondersteuning voor maar 950,- euro.

Wil je weten wat jouw website gaat kosten?
Vraag dan een offerte aan.

Wil je snel een offerte voor je website?
go!

Let’s go!
Vul je gegevens in, dan nemen direct contact met je op om je website, webshop of project te bespreken.

  Een website op maat voor méér succes.

  Van een website mag je tegenwoordig wat verwachten. Waar een statische website enkele jaren geleden nog heel gangbaar was, willen de gebruikers van nu worden verrast terwijl ze door je site lopen. Van de manier waarop de site is ontworpen en geschreven, tot aan de feedback die zij krijgen bij het invullen van een formulier of ‘call-to-action’.

  We zorgen ervoor dat ze je website niet snel zullen vergeten!

  Website laten bouwen in WordPress kosten

  Heb je nog geen idee wat je wilt of hoe je site eruit moet komen te zien?

  Laat je dan inspireren en kies uit één van de duizenden ontwerpen die we op maat voor je aanpassen. Zie voor meer informatie WordPress thema’s en Envato Market (we kunnen ieder ontwerp geheel naar wens voor je aanpassen).

  WordPress budgetpakket voor kleine budgetten.
  Een complete website voor
  slechts 950,- euro!
  WIJ LEVEREN KWALITEIT

  Het is onze missie is om de technische mogelijkheden van het web optimaal voor je te benutten. Dit doen we met gebruiksvriendelijke, innovatieve en up-to-date oplossingen.

  Onze websites zijn mooi, stabiel en technisch goed ontworpen. Ze zijn goed vindbaar in Google en Bing, ze zijn gemakkelijk zelf te onderhouden, ze voldoen aan de privacywetgeving, ze zijn op ieder apparaat te gebruiken (desktop, ipad, mobiel) én ze zijn 100% getest voordat ze live gaan.

  Integratie
  Integreer je website je met social media accounts, back-end systemen, processen, API’s en online services.
  Performance
  Een snelle website scoort beter in Google en zorgt voor méér bezoekers die langer op je site blijven.
  Responsive
  Onze websites zijn responsive en dus bruikbaar op desktop PCs, laptops, tablets en mobiele telefoons.
  AVG
  We zorgen ervoor dat je website voldoet aan de wetgeving en in het bijzonder de AVG privacywetgeving.
  Meertalig
  We kunnen je website in meerdere talen opleveren. Desgewenst helpen we bij het vertalen van de content.
  Beveiliging
  Beveiliging tegen brute force attacks, malware scanner, realtime firewall en login security (CAPTCHA, 2FA).
  Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op!
  VEELGESTELDE VRAGEN.

  De prijs die je betaalt om een website of webshop te laten ontwikkelen hangt af van verschillende factoren. Lever je bijvoorbeeld zelf de content aan? Is er een ontwerp of moet deze nog worden gemaakt? Heb je specifieke functionaliteiten nodig? Is er al beeldmateriaal? Enzovoorts.

  De kosten om een website te laten ontwikkelen voor een ‘kleine’ bedrijfswebsite met standaard functionaliteit liggen in het bereik van EUR 1.500,-. Maar wil je een uitgebreidere website laten maken, bijvoorbeeld een webshop met indrukwekkende animaties, dan zullen de kosten hoger liggen.

  Wil je weten wat jouw website gaat kosten? Neem dan contact met ons op.

  Een website op maat kan een grote investering zijn. We bieden daarom een WordPress budgetpakket waarmee je voor 950,- euro een complete en professionele website hebt.
  Je krijgt voor dit bedrag een website van max. 5 pagina’s, met een contactformulier, aanmelding bij Google + Bing, begeleiding en advies.

  Het ontwerpen en ontwikkelen van een website neemt normaliter zo’n zes tot acht weken in beslag. De doorlooptijd wordt mede door de klant bepaald. Hoeveel input (teksten, enz.) kun je leveren? Hoe snel is er feedback? De functionaliteit speelt natuurlijk ook een rol – het ontwikkelen van complexere websites zullen kost meer tijd.

  Meer informatie over onze aanpak vind je hier.

  Ja, hierbij kunnen we je ondersteunen. Meestal schrijft de klant zelf de content (webteksten) – of in ieder geval de basis daarvan. Je bent immers zelf de expert, dus het is meestal het beste als de tekst van jou afkomstig is. We begeleiden je in dit proces waar nodig.
  Wil je een meertalige website? Dan kunnen we je tevens ondersteunen bij het vertalen van de content.

  Ja, je kunt je website zelf onderhouden. Afhankelijk van het platform waarin je website wordt ontwikkeld kunnen er afspraken worden gemaakt over het onderhoud. We kunnen bijv. afspreken dat klein onderhoud aan de content door jouzelf wordt uitgevoerd en groter onderhoud door ons. Het is natuurlijk ook mogelijk om al het onderhoud zelf te doen, zonder daarbij afhankelijk te zijn.

  Ja. Afhankelijk van de kwaliteit van je huidige website en het platform waarin deze is ontwikkeld, kunnen we het onderhoud van je website overnemen. Desgewenst ‘frissen’ we de site op met nieuwe tekst en grafische content.

  WAAROM VOOR ONS KIEZEN?
  Als je je website door Eifel IT.design laat bouwen, dan krijg je een duidelijke, overzichtelijke en technisch goed werkende website (of webshop), geoptimaliseerd voor jouw doelen, afgestemd op jouw doelgroepen. We hebben technische kennis én creativiteit in huis en werken samen met specialisten.
  • Professionele aanpak, heldere afspraken en directe service
  • Full-service door samenwerking met specialisten
  • Oplossingen voor ieder budget

  Wil je weten wat jouw website gaat kosten?

  Neem dan contact met ons op voor een offerte. Wij zijn bereikbaar via email, telefoon en WhatsApp (klik hiervoor op “heb je een vraag” rechtsonderin het scherm).

  PORTFOLIO
  In de korte tijd van ons bestaan (Eifel IT.design is in 2019 opgericht) hebben we alvast de volgende projecten opgeleverd.
  Privacyvoorkeuren
  Wanneer je deze website bezoekt, kan deze informatie van bepaalde services via je browser opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kun je je privacyvoorkeuren wijzigen.