Scroll Top
Webdesign bureau, web development en zoekmachine optimalisatie

Portfolio
“Hoe Nu Verder” krant

Website laten maken? Neem dan contact met ons op.

Wat is de “Hoe Nu Verder” krant?

Wij zijn een groep bezorgde Nederlanders en hebben in samenwerking met de VVJ (Vereniging van Vrije Journalisten) en de onafhankelijke media het initiatief genomen om voor iedere inwoner van Nederland een gratis krant uit te brengen. De “Hoe Nu Verder” krant. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen te informeren en om het maatschappelijk debat op gang te brengen over urgente onderwerpen die ons – in het bijzonder in deze tijd – allemaal aangaan. Denk aan thema’s zoals democratie, grondrechten, economie en gezondheid.

We willen de “Hoe Nu Verder” krant vanaf 7 maart a.s. op ieder adres in Nederland bezorgen en streven naar een oplage van 6 miljoen stuks. Gelukkig hebben we al 54% van het bedrag wat hiervoor nodig is, geworven. Met dit bedrag kunnen ruim 3,1 miljoen kranten worden bezorgd (deze kranten worden sowieso bezorgd, onafhankelijk van het resultaat van deze crowd-funding actie).
Privacyvoorkeuren
Wanneer je deze website bezoekt, kan deze informatie van bepaalde services via je browser opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kun je je privacyvoorkeuren wijzigen.