Scroll Top
Webdesign bureau, web development en zoekmachine optimalisatie

Een website laten ontwikkelen

Wil je een nieuwe website of webshop laten maken, is je website toe aan een update of ben je op zoek naar een website ontwikkelaar? Wij zijn een webdesign-bureau en werken met onder meer WordPress, Drupal en Joomla.

Nieuwe website LATEN ONTWIKKELEN?
Start hier!

Wil je een webshop of website laten maken, of wil je je huidige website ‘upgraden’? Dan ben je bij ons op de juiste plek.

Eifel IT.design is een full-service website-design-bureau.

Wij ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren websites en webshops in populaire platformen zoals WordPress, WooCommerce, Drupal en Joomla. Met meer dan 20 jaar ‘roots’ in software ontwikkeling en huisstijlmanagement, zijn we perfect in staat om technisch hoogwaardige, creatieve en visueel aantrekkelijke websites te maken.

Maar een website is natuurlijk méér dan een goed ogend design. Branding, teksten, visuals en vindbaarheid zijn minstens zo belangrijk. We werken daarom samen met reclamebureau’s, grafisch ontwerpers, tekstschrijvers en vertalers.
Samen werken we jouw idee  uit tot een prachtige website. Een website die méér bezoekers en méér resultaat oplevert.
Wij maken websites die werken.
Professionele website laten maken
Méér bezoekers, méér resultaat

Bij Eifel IT.design beperken we ons niet tot het ontwerpen en programmeren van websites.

We begeleiden onze klanten van het allereerste idee tot aan het live-gaan van de website. We bieden begeleiding en ondersteuning op maat. We kunnen je helpen bij het schrijven van de web content, de mediaselectie (afbeeldingen, foto, video), vertalingen, maar ook bij de promotie van je site en de inrichting van de web hosting.

Samen stellen we de doelen van je website vast en analyseren de doelgroepen. We kijken aan welke (gebruikers-)eisen je website moet voldoen en leggen de basis voor een positieve gebruikerservaring vast in het ontwerp.

Een ontwerp dat mensen ‘op’ je site houdt en zorgt voor méér resultaat.

De websites die wij maken zijn SEO-voorbereid en dus goed lees- en vindbaar voor zoekmachines. We kunnen je helpen om je bereik te vergroten en nóg hoger in Google en Bing te komen. Verder geven we je tips om meer bezoekers naar je site te trekken met behulp van social media campagnes, PPC (AdWords) en andere marketing tools.

Wat kost een nieuwe website?

Wat het ontwikkelen van een website gaat kosten is afhankelijk van veel zaken, bijvoorbeeld:

 • Hoe groot moet de site worden?
 • Heb je al webteksten geschreven?
 • Weet je hoe de website eruit moet komen te zien?
 • Wil je een meertalige site?

Al deze dingen hebben invloed op de uiteindelijke kosten.

Heb je een niet al te groot budget? Dan is het WordPress budgetpakket wellicht dé oplossing.

Voor slechts 950,- euro krijg je een site van maximaal 5 pagina’s (ontwerp én ontwikkeling), een contactformulier, links naar je social media, aanmelding bij Google+Bing en uitgebreid advies + ondersteuning.

Wil je weten wat jouw website gaat kosten?
Vraag dan een offerte aan.

Wil je snel een offerte voor je website?
go!

Let’s go!
Snel een offerte of gesprek over je nieuwe website? Vul je gegevens in en we nemen direct contact met je op.

  Een website op maat laten MAKEN.

  Van een website mag je tegenwoordig wat verwachten.

  Waar je enkele jaren geleden nog kon aankomen met een statische website, willen gebruikers nu worden verrast terwijl ze je website verkennen. Van de manier waarop de tekst is geschreven tot aan de feedback die zij krijgen bij het invullen van een formulier.

  Wij zorgen ervoor dat ze je site niet snel vergeten!

  Website laten ontwikkelen in WordPress

  Heb je nog geen ontwerp in gedachten? Geen nood!

  Laat je inspireren en kies uit één van de duizenden basisontwerpen op WordPress website thema’s en Envato Market Webdesign die we op maat en helemaal naar jouw wensen voor je aanpassen.

  WordPress budgetpakket voor kleine ondernemers.
  Een nieuwe website voor
  slechts 950,- euro!
  WIJ LEVEREN KWALITEIT

  We willen de technische mogelijkheden van het web zo optimaal mogelijk voor je benutten. Dit doen we met gebruiksvriendelijke, innovatieve en up-to-date oplossingen.

  Onze websites zijn technisch goed ontworpen. Ze zijn beveiligd, goed vindbaar,  heel makkelijk zelf te onderhouden, ze voldoen aan de privacywetgeving, ze zijn op ieder apparaat te gebruiken (pc, tablet, mobiel) én ze zijn 100% getest voordat ze live gaan.

  Integratie
  Integreer je website je met social media accounts, back-end systemen, processen, API’s en online services.
  Performance
  Een snelle website scoort beter in Google en zorgt voor méér bezoekers die langer op je site blijven.
  Responsive
  Onze websites zijn responsive en dus bruikbaar op desktop PCs, laptops, tablets en mobiele telefoons.
  AVG
  We zorgen ervoor dat je website voldoet aan de wetgeving en in het bijzonder de AVG privacywetgeving.
  Meertalig
  We kunnen je website in meerdere talen opleveren. Desgewenst helpen we bij het vertalen van de content.
  Beveiliging
  Beveiliging tegen brute force attacks, malware scanner, realtime firewall en login security (CAPTCHA, 2FA).
  Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op!
  VEELGESTELDE VRAGEN.

  Wat kost het om een website te laten maken?
  De prijs die je betaalt om een professionele website te laten bouwen hangt af van verschillende factoren. Lever je bijvoorbeeld zelf de content aan? Is er een ontwerp of moet deze nog worden gemaakt? Heb je specifieke functionaliteiten nodig? Is er al beeldmateriaal? Enzovoorts.

  De kosten voor het maken van een website voor een ‘kleine’ bedrijfswebsite met standaard functionaliteit liggen in het bereik van EUR 1.500,-. Maar wil je een uitgebreidere website laten maken, bijvoorbeeld een webshop met indrukwekkende animaties, dan zullen de kosten hoger liggen.

  Wil je weten wat jouw website gaat kosten? Neem dan contact met ons op.

  Een website op maat kan een grote investering zijn. We bieden daarom een WordPress budgetpakket waarmee je voor 950,- euro een complete en professionele website hebt.
  Je krijgt voor dit bedrag een website van max. 5 pagina’s, met een contactformulier, aanmelding bij Google + Bing, begeleiding en advies.

  Het ontwerpen en ontwikkelen van een website neemt normaliter zo’n zes tot acht weken in beslag. De doorlooptijd wordt mede door de klant bepaald. Hoeveel input (teksten, enz.) kun je leveren? Hoe snel is er feedback? De functionaliteit speelt natuurlijk ook een rol – het ontwikkelen van complexere websites zullen kost meer tijd.

  Ja, hierbij kunnen we je ondersteunen. Meestal schrijft de klant zelf de content (webteksten) – of in ieder geval de basis daarvan. Je bent immers zelf de expert, dus het is meestal het beste als de tekst van jou afkomstig is. We begeleiden je in dit proces waar nodig.
  Wil je een meertalige website? Dan kunnen we je tevens ondersteunen bij het vertalen van de content.

  Ja, je kunt je website zelf onderhouden. Afhankelijk van het platform waarin je website wordt ontwikkeld kunnen er afspraken worden gemaakt over het onderhoud. We kunnen bijv. afspreken dat klein onderhoud aan de content door jouzelf wordt uitgevoerd en groter onderhoud door ons. Het is natuurlijk ook mogelijk om al het onderhoud zelf te doen, zonder daarbij afhankelijk te zijn.

  Ja. Afhankelijk van de kwaliteit van je huidige website en het platform waarin deze is ontwikkeld, kunnen we het onderhoud van je website overnemen. Desgewenst ‘frissen’ we de site op met nieuwe tekst en grafische content.

  Ja. Wij werken onder normale omstandigheden al voornamelijk op afstand. Als gevolg van de COVID-19 pandemie werken we op dit moment uitsluitend op afstand.

  WAAROM VOOR ONS KIEZEN?
  Wij ontwerpen en maken duidelijke, overzichtelijke en technisch perfecte websites. Geoptimaliseerd voor jouw doelgroepen en doelstellingen. We hebben technische kennis én creativiteit in huis en werken samen met specialisten.
  • Professionele aanpak, heldere afspraken en directe service
  • Full-service door samenwerking met specialisten
  • Oplossingen voor ieder budget

  Wil je weten wat jouw website gaat kosten?

  Neem dan contact met ons op voor een offerte. Wij zijn bereikbaar via email, telefoon en WhatsApp (klik hiervoor op “heb je een vraag” rechtsonderin het scherm).

  PORTFOLIO
  In de korte tijd van ons bestaan (Eifel IT.design is in 2019 opgericht) hebben we alvast de volgende projecten opgeleverd.
  Privacyvoorkeuren
  Wanneer je deze website bezoekt, kan deze informatie van bepaalde services via je browser opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kun je je privacyvoorkeuren wijzigen.