Scroll Top

Hoger scoren in zoekmachines?

Wil je hoger in google komen en beter gevonden worden door potentiële klanten?
Zoekmachine optimalisatie is het antwoord.

Wil je méér bezoekers op je website?

Je hebt een prachtige website laten maken, maar je hebt weinig tot geen bezoekers. Veel websites kampen met dit probleem. Sterker nog, maar liefst 70% van alle websites is niet of slecht vindbaar in de voornaamste zoekmachines (Google, Bing, Yahoo).

Als je je ‘online’ bereik wilt vergroten, dan moet je website hoog genoeg scoren op zoekwoorden die jouw potentiële klanten gebruiken. Verkoop je bijvoorbeeld fietsen, dan wil je gevonden worden op ‘ik zoek een damesfiets’, maar ook op ‘Gazelle stadsfiets’ en ‘groene fietsbel’. Ben je goed vindbaar, dan krijg je (veel) meer bezoekers op je website en zal je resultaat als vanzelf meegroeien.

Maar goed vindbaar zijn is niet het hele verhaal. Want een bezoeker op je site is mooi, maar een bezoeker die een fiets (of fietsbel) bij je koopt is nog veel mooier!

Hoe je dat bereikt?
Daar weten wij alles van.
1
SEO specialisten
2
Haal méér uit je website
3
Verhoog je omzet
4
Gratis quickscan
Professionele website laten maken

WordPress budgetpakket voor kleine ondernemers.
Een nieuwe website voor
slechts 950,- euro!

Wat is zoekmachine optimalisatie?
SEO
Search
engine
optimization

Zoekmachineoptimalisatie is het optimaliseren van een website door het verbeteren van techniek en inhoud, met als doel om het bezoek vanuit zoekmachines te verhogen.

Maar hoger scoren in zoekmachines is makkelijker gezegd dan gedaan. Er zijn heel wat voorwaarden waaraan je site moet voldoen en er is veel concurrentie.

Je website moet ten eerste technisch goed in orde zijn, zodat zoekmachines de site kunnen lezen en ‘begrijpen’ waar deze over gaat. Je website moet ‘responsive’ en snel zijn. De content (tekst) moet aansluiten bij de zoekwoorden waarop je vindbaar wilt zijn. En verder is het belangrijk dat (veel) andere websites naar jouw website verwijzen. Hoe meer ‘links’, hoe ‘belangrijker’ je website wordt (de autoriteit van je site gaat omhoog).

Zoekmachine optimalisatie is een marathon en geen 100 meter sprint.
Maar net als bij een marathon is het de aanhouder die wint.
En als je wint, dan is de beloning vaak hoog.

Zoekmachine optimalisatie is maatwerk. En kostbaar. Immers – iedereen wil op nummer één staan, maar er is slechts 1 eerste plaats. Toch is ook met een kleine investering vaak al een mooi resultaat te behalen!

Laat ook jouw website hoger scoren 
Doe de
Gratis
Quick Scan 
go!
Weten hoe jouw website beter kan presteren?
Doe dan de gratis quick scan. We testen je website op alle factoren die belangrijk zijn voor de vindbaarheid. We zetten de bevindingen voor je op een rijtje en adviseren wat er gedaan kan worden om de prestaties van je site te verbeteren.   

  Laat je website voor je werken

  Om de prestaties van een website te verbeteren, moet deze in veel gevallen worden aangepast. Vaak moet een website zowel technisch als inhoudelijk worden bijgeschaaft en soms zelfs helemaal  worden herschreven.

  De tijd en energie die hierin gaat zitten is sterk afhankelijk van het onderwerp van je site, de branche waarin je werkzaam bent en de concurrentie. Een website over ‘kruiwagens‘ zal gemakkelijker hoog scoren dan een website over ‘verzekeringen‘ of ‘mobiele telefoons‘.

  Wij kunnen je website optimaliseren!

  Laat ons je website optimaliseren. Wij zorgen ervoor dat je site voldoet aan alle technische eisen en dat je site inhoudelijk wordt ‘begrepen’ door zoekmachines. Tijdens dit proces begeleiden we je waar nodig met het (her)formuleren en schrijven van teksten die aansluiten bij de zoekwoorden waaronder je vindbaar wilt zijn. We geven tips en helpen je om meer ‘links’ naar je site te krijgen.

  Als je geoptimaliseerde site eenmaal ‘live’ is, starten we met het monitoren en analyseren van het gedrag van de bezoekers. Zo ontdekken we welke pagina’s, onderwerpen en/of producten goed presteren, en welke juist niet. We meten welke doelgroepen en zoekwoorden het meest succesvol zijn en leiden tot  conversie (verkoop, afspraak met nieuwe klant, aanvraag, enz.).

  Met voortdurende aandacht, testen en bijsturing optimaliseren we stap voor stap het resultaat.

  En zo maken we jouw website de best presterende medewerker!

  Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op!
  Bel of Whatsapp +31 617510195, of stuur een email naar [email protected].
  Laat je website STRALEN

  Een snelle, foutloze en overzichtelijke website zal vanzelfsprekend meer opleveren dan een site die hapert, traag is en foutmeldingen geeft. Een website die mensen prikkelt en aanzet tot actie (bijv. om iets te kopen of te doneren) zal doorgaans succesvoller zijn dan een ‘passieve’ website.

  Een goed uitgedacht ontwerp, een treffende inhoud en een doordachte aanpak zijn van doorslaggevend belang als je meer uit je website wilt halen. Je site moet duidelijk en foutloos zijn, gemakkelijk te navigeren en onbetwistbaar aantrekkelijk met tekst en beelden die bezoekers ‘op’ je site houden. Om succesvol te zijn moet je website dát uitstralen, wat je doelgroep aantrekt en overtuigt.

  Techniek, marketing en vormgeving spelen hierin allemaal een rol.
  Wij werken daarom samen met specialisten, zoals schrijvers, reclamebureau’s, grafisch ontwerpers en marketeers.

  Samen werken we jouw website uit tot een prachtig werkstuk.
  Een werkstuk dat méér bezoekers, méér conversies en méér omzet oplevert.

  Wij maken websites die werken.

  Het ontwerp van je website is één van de belangrijkste factoren bij het bepalen van de geloofwaardigheid van je bedrijf, je merk en diensten.
  38%
  van de bezoekers vertrekt als de lay-out onaantrekkelijk is
  Méér bezoekers. Méér conversies. Méér resultaat.
  WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

  Eifel IT-design is een full-service webdesign bureau.
  Ontwerp, bouwen en zoekmachine-optimalisatie.
  Alles wat je nodig hebt onder één dak.

  • Je mag van ons een professionele aanpak verwachten,
  • Heldere (prijs)afspraken,
  • Prettig persoonlijk contact,
  • Snelle service,
  • Full-service: webdesign – bouwen – optimalisatie,
  • Oplossingen voor (bijna) ieder budget.
  Meer weten?
  Neem dan contact met ons op voor een offerte. Bel of Whatsapp +31 617510195, of stuur een email naar [email protected].
  Privacyvoorkeuren
  Wanneer je deze website bezoekt, kan deze informatie van bepaalde services via je browser opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kun je je privacyvoorkeuren wijzigen.