Scroll Top
Webdesign bureau, web development en zoekmachine optimalisatie

Website bouwer nodig?

Heb je een website bouwer of ontwikkelaar nodig? Wij leveren webdesign- en development dientsten in WordPress, Joomla!, Visual Studio, CSS, HTML, JS en andere populaire systemen en technieken.

Website bouwer nodig? Start hier!

Ben je op zoek naar een (freelance) website bouwer? Dan ben je hier op de juiste plek.

Wij zijn een webdesign- en development bureau. We ontwerpen, bouwen en optimaliseren websites en webwinkels  in onder meer WordPress, Joomla!, Drupal en .NET.

Met meer dan 20 jaar ervaring in software development, interface design en huisstijl-management, zijn we perfect in staat om visueel aantrekkelijke, technisch hoogwaardige en creatieve websites en webwinkels te maken.

Maar een website is natuurlijk méér dan een goed ogend plaatje. Branding, teksten, afbeeldingen en vindbaarheid zijn minstens zo belangrijk. We werken daarom samen met reclamebureau’s, grafisch ontwerpers, tekstschrijvers en vertalers om je zo bij alle facetten te kunnen ondersteunen.
Samen werken we jouw idee, website of webwinkel uit tot een prachtige site. Een site die méér bezoekers, méér conversies en méér resultaat oplevert.
Wij maken websites (en winkels) die werken.
Professionele website laten maken
Méér bezoekers, méér resultaat

Naast het ontwerpen, bouwen en optimaliseren van websites, bieden we onze klanten volledige ondersteuning. We begeleiden je vanaf het eerste idee tot aan het live-gaan van je site. Daar waar nodig helpen we je bij het schrijven van teksten, vertalingen, mediaselectie en het inrichten van je web hosting (domein, email, backups, enzovoorts).

Bij aanvang stellen we samen de doelen van je website vast. We analyseren de doelgroepen en kijken aan welke eisen je website moet voldoen. Daarna leggen we de basis voor een positieve gebruikerservaring vast in het ontwerp.
Een ontwerp dat mensen ‘op’ je site houdt en zorgt voor méér bezoekers en méér resultaat.

Wil je je online bereik vergroten en beter gevonden worden door potentiële klanten? We kunnen  je helpen om nóg hoger in Google en Bing te komen. Verder krijg je van ons tips en laten we je zien hoe je meer bezoekers naar je site kunt trekken met behulp van social media, pay per click systemen (zoals AdWords) en andere online marketing tools.

Wat kost het om een website te laten bouwen?

Wat een website of webwinkel kost is niet 1-2-3 te zeggen en hangt af van meerdere factoren. Heb je al een ontwerp? Schrijf je zelf de content? Heb je al foto’s, afbeeldingen? Zijn er specifieke wensen? Al deze en andere zaken zijn van invloed op de uiteindelijke kosten.

Heb je niet zoveel budget en ben je op zoek naar een betaalbare of goedkope website?

Dan is het WordPress budgetpakket misschien iets voor je. Het WordPress budgetpakket bestaat uit een volwaardige website van maximaal 5 pagina’s, een contactformulier, koppeling met je social media (Facebook, LinkedIn, enz.), aanmelding van je website bij Google+Bing en uitgebreid advies + ondersteuning voor slechts 950,- euro.

Snel weten wat jouw website gaat kosten?
Vraag dan een offerte aan.

Wil je snel een offerte voor je website?
go!

Let’s go!
Stuur ons je contactgegevens en we nemen contact met je op om je website of project te bespreken.

  Een website op maat voor méér succes.

  Waar een statische website vroeger heel gangbaar was, willen de gebruikers van nu worden verrast terwijl ze je site ontdekken. Van de manier waarop de website is ontworpen, de opbouw van je verhaal tot aan de feedback die zij krijgen bij het invullen van een formulier of call-to-action.

  Wij zorgen ervoor dat ze je website niet snel zullen vergeten!

  Website bouwer WordPress. Freelance webdesigner.

  Weet je nog niet precies hoe je site eruit moet komen te zien of welke functies en pagina’s je wilt?

  Kijk dan eens op WordPress thema’s en Envato Market. Je vindt hier duizenden thema’s en ontwerpen die we op maat en geheel naar wens voor je kunnen aanpassen.

  WordPress budgetpakket voor kleine budgetten.
  Een complete website voor
  slechts 950,- euro!

  WIJ LEVEREN KWALITEIT

  Het is onze missie is om de technische mogelijkheden van het web optimaal voor je te benutten. Dit doen we met gebruiksvriendelijke, innovatieve en up-to-date oplossingen.

  Wij maken stabiele, snelle en technisch goed ontworpen websites. Ze zijn beveiligd, ze werken op ieder type apparaat (PC, iPad, mobiel), ze voldoen aan de privacywetgeving én ze zijn 100% getest voordat ze live gaan.

  Integratie
  Integreer je website je met social media accounts, back-end systemen, processen, API’s en online services.
  Performance
  Een snelle website scoort beter in Google en zorgt voor méér bezoekers die langer op je site blijven.
  Responsive
  Onze websites zijn responsive en dus bruikbaar op desktop PCs, laptops, tablets en mobiele telefoons.
  AVG
  We zorgen ervoor dat je website voldoet aan de wetgeving en in het bijzonder de AVG privacywetgeving.
  Meertalig
  We kunnen je website in meerdere talen opleveren. Desgewenst helpen we bij het vertalen van de content.
  Beveiliging
  Beveiliging tegen brute force attacks, malware scanner, realtime firewall en login security (CAPTCHA, 2FA).

  Website bouwer nodig? Neem dan contact met ons op!

  VEELGESTELDE VRAGEN.

  De kosten om een website of webwinkel te bouwen hangen af van diverse factoren. Lever je bijvoorbeeld zelf de web teksten aan? Heb je al een ontwerp in gedachten? Heb je specifieke functie nodig op je site? Foto’s, afbeeldingen, … ?

  De kosten voor het bouwen van een ‘kleine’ bedrijfswebsite met standaard functionaliteit liggen zo rond de 1.500,- euro. Maar wil je een uitgebreidere website, bijvoorbeeld een site met indrukwekkende animaties of een webwinkel, dan liggen de kosten hoger.

  Wil je weten wat jouw website of webwinkel gaat kosten? Neem dan contact met ons op.

  Jazeker. Wij beiden het WordPress budgetpakket aan. Dit pakket bestaat uit een website van maximaal 5 pagina’s, een contactformulier, aanmelding bij Google + Bing, integratie met social media, begeleiding en advies en kost 950,- euro.

  Het ontwerpen en ontwikkelen van een website neemt normaalgesproken zo’n 6 tot 8 weken in beslag. De doorlooptijd wordt mede door de klant bepaald. Hoeveel input (teksten, enz.) kun je zelf leveren en wat moet nog worden geschreven? Hoe snel is er feedback? De functionaliteit speelt natuurlijk ook een rol. Het ontwikkelen van complexere websites en webwinkels kost meer tijd.

  Ja, hierbij kunnen we je helpen. Meestal schrijft de klant zelf de content, of in ieder geval de aanzet daartoe. Je bent immers zelf de expert in je vak, dus het is meestal het beste als de tekst van jou afkomstig is. We begeleiden je in dit proces waar nodig.
  Wil je een meertalige website? Dan kunnen we je tevens helpen bij het vertalen van de content.

  Ja. Als je ervaring hebt met WordPress dan kun je het onderhoud in principe helemaal zelf uitvoeren. Heb je geen kennis van WordPress of geen tijd/zin om de website zelf te onderhouden, dan nemen we deze zorg graag uit handen.

  Ja. WordPress sites nemen we in onderhoud. Is je website in een andere omgeving ontwikkeld, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  WAAROM VOOR ONS KIEZEN?
  Als je je website of webwinkel door ons laat bouwen, dan krijg je een duidelijke, overzichtelijke en technisch goed werkende site. Geoptimaliseerd voor jouw doelen, afgestemd op jouw doelgroepen. We hebben technische kennis én creativiteit in huis en werken samen met specialisten en kunnen je zo bij alle facetten ondersteunen.
  • Professionele aanpak en heldere afspraken
  • Full-service door samenwerking met specialisten
  • We werken op freelance- en opdrachtbasis (projectbasis)
  • We hebben oplossingen voor (bijna) ieder budget

  Wil je weten wat jouw website gaat kosten?

  Neem dan contact met ons op voor een offerte. We zijn bereikbaar via email, telefoon en WhatsApp (klik hiervoor op “heb je een vraag” rechtsonderin het scherm).

  PORTFOLIO
  In de korte tijd van ons bestaan (Eifel IT.design is in 2019 opgericht) hebben we alvast de volgende projecten opgeleverd.
  Privacyvoorkeuren
  Wanneer je deze website bezoekt, kan deze informatie van bepaalde services via je browser opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kun je je privacyvoorkeuren wijzigen.