Scroll Top
Webdesign bureau, web development en zoekmachine optimalisatie

Portfolio
MSERVICE

Website laten maken? Neem dan contact met ons op.

Wie is MSERVICE?

“Mservice is de officiële servicepartner van Epson voor de Benelux. Wij verzorgen reparaties en onderhoud aan Epson apparatuur in ons reparatiecentrum in Utrecht én op locatie in de Benelux. Daarbij hoort ook logistieke dienstverlening. Bijvoorbeeld van producten die binnen de wettelijke zichttermijn naar de fabrikant worden teruggezonden en rond terugroepacties. Daarnaast kunt u voor alle originele Epson accessoires bij ons terecht.

Mservice repareert defecte Epson apparatuur binnen en buiten de fabrieksgarantie. Binnengekomen apparaten controleren we altijd eerst grondig cosmetisch en technisch. Daarna kiezen we in overleg met de klant een bestemming. Dit kan zijn reparatie, hergebruik of milieuvriendelijk verwerken door daarvoor aangestelde verwerkingsbedrijven. Zo besparen wij onze klanten onnodige kosten en bieden wij duurzame oplossingen. Op door ons uitgevoerde reparaties geven wij standaard 3 maanden garantie.”

Privacyvoorkeuren
Wanneer je deze website bezoekt, kan deze informatie van bepaalde services via je browser opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kun je je privacyvoorkeuren wijzigen.