Scroll Top
HET LAATSTE NIEUWS.
Lees hier het laatste nieuws en interessante weetjes over webdesign, trends, templates en tools.
Een parallelle samenleving voor wakkere mensen bouwen we samen

Eifel IT-design is regelmatig betrokken bij projecten uit de ‘alternatieve (media-) wereld’, zoals de Gezond Verstand krant, de Stichting 11 September, Handboek Burgerschap en andere initiatieven die een rol spelen bij – of het logische gevolg zijn van de transformatie waarin we ons bevinden.

Soms komen we initiatieven tegen die we extra onder de aandacht willen brengen. Eén van die initiatieven is Wappiez.

 

“Initiatieven uit de parallelle samenleving”

Wappiez – Een parallelle samenleving voor wakkere mensen

Een parallelle samenleving voor wakkere mensen, is dat mogelijk? Oprichter en zelfbenoemde Opper Wappie, René Mirck, denkt van wel. Hij richtte in 2021 Wappiez op met als doel om gelijkgestemde mensen met elkaar te verenigen.

Ik wappie, jij wappie, wij allemaal wappie

We leven in een tijd dat gekke mensen normaal lijken en normale mensen gek lijken. Wappiez accepteert het label van ‘gekkie’ en geeft er een eigen positieve en humoristische draai aan. Het platform voegt om de zoveel tijd nieuwe initiatieven toe waarmee de ‘wappie community’ kan blijven groeien. Op het moment van schrijven bestaat er al een datingsite en een plek waar gelijkgestemden elkaar kunnen uitnodigen om samen leuke dingen te doen.

Meer informatie vind je op https://wappiez.nl.

Privacyvoorkeuren
Wanneer je deze website bezoekt, kan deze informatie van bepaalde services via je browser opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kun je je privacyvoorkeuren wijzigen.